Östersund Winter Sports Camp »

ISHOCKEY FÖR TJEJER

LÖRDAG-SÖNDAG 24-25 februari

Ishockey för tjejer på Nordiska ungdomsspelen
Brunflo IK anordnar under NUS 2024 en Cup för tjejer i Brunflo Ishall. Vårt mål är att erbjuda 120 till 200 tjejer som njuter av Ishockey i Klanghallen Brunflo i olika spelformer utöver de andra arrangemangen som NUS erbjuder som arrangör.
 

Under lördagen den 24 samt söndagen den 25 Februari är det Tjejhockey som gäller i Klanghallen i Brunflo.

Vårt mål:
Erbjuda 4 Tjejhockeylag i F13 – F16 åldern spel med minst 4 matcher inklusive finalspel med medaljer till 1 plats och 2 plats. Samt att alla får deltagarmedaljer.

Erbjuda spel i F9 till F 12 för de födda 2012-2015 eller med likvärdiga kunskaper eller nybörjare, spel i småplansspel där man får möta likvärdigt motstånd. Minst 6 matcher a 1 X 17,5 med tutbyte, beroende på deltagande.
Här räknas inget resultat med samtliga kommer att få deltagarmedaljer.
Om man inte har målvakt så spelar det laget med litet mål, men helt OK att låna in och ut målvakter mellan lagen för att få så roligt spel som möjligt.

Skulle det nu finnas föreningar som inte har ett helt lag eller enskilda spelare i olika åldrar så är målsättningen att erbjuda dem en plats i någon av lagen eller plocka ihop ett lag för att alla ska ges möjlighet att spela oavsett hur det ser ut i den enskilde föreningen. Alla tjejer som vill spela mot andra tjejer skall ges möjlighet för att Tjejhockeyn ska kunna växa ytterligare.

Klasser:
F13 – F16, flickor födda 2008 – 2011 som kommer att spela helplan i F13 – F16 spel.

F9 – F12, flickor födda 2012 – 2015 eller i angränsande ålder med likvärdiga kunskaper (2011 – 2016) efter samråd med ansvarig Sven Höckert. Beroende på anmälda spelare/lag kan den bli spel i F9-F10 samt F11-F12. Man kan ha ett lag med minst 7 spelare, är man många kan man ju dela upp på 2 lag för att få mer matcher.

Arenor: Klanghallen Brunflo.

Krav, samtliga spelare behöver vara registrerade via TSM i en förening för att vara försäkrade.

Boende:

Vi håller på och tittar på möjligheten att kunna erbjuda olika boenden utifrån hårt underlag till samverkan med hotell. I det läget som det blir hårt boende så ska vi försöka skapa möjlighet för frukost i anslutning till boendet.

MAT:

Det kommer att serveras lunch på Klanghallen eller i anslutning för de deltagande spelarna både på lördag och söndag. Samt fiket på Ishallen kommer att hålla öppet under helgen.

KOSTNAD:

Anmälan är bindande och kostnaden för deltagande i Cupen är 400 kr per spelare (och ska betalas i samband med anmälan) inklusive lunch 2 dagar. Boende och övriga kostnader tillkommer att presenteras när vi kan erbjuda olika boendeformer inom kort. Lunch för ledare är 80 kr och betalas på plats.

ANMÄLAN:

Vi kommer inom kort att lägga upp Cupen på Cup Online men sista anmälan kommer att vara den 30 januari 2024, kontakt kan tas via mejl till s_hockert@hotmail.com om ni redan nu har frågor eller vill ha ett meddelande när vi lagt upp för inbjudan eller vill anmäla lag eller enskilda spelare.

OBS: Viktigt att ange allergier eller liknande för hantering av lunch.

När anmälan inkommit så kommer ett bekräftelsemejl samt uppgift på Swishnummer för inbetalning av deltagaravgiften. Har ni inte fått ett svar inom 3 dagar kontakta Sven via nedan kontaktuppgifter.

Sven Höckert
Telefon: 070-354 54 73

s_hockert@hotmail.com

Hemsida »

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi kommer enbart att använda din e-postadress för att skicka nyheter rörande Nordiska Ungdomsspelen. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på länken i sidfoten på våra nyhetsbrev.