Östersund Winter Sports Camp »

MEDALJFESTEN

En viktig del av NUS är den gemensamma prisutdelningen för alla idrotter som sker under festliga former på lördag kväll.

Medaljfesten har sett olika ut mellan åren, ibland inomhus och ibland utomhus. I februari 2023 ”fyllde vi Stortorget”. Hur och var det blir 2024 är inte bestämt men information kommer i god tid här på hemsidan.

Under åren har vi även haft välkända prisutdelare som Linn Svahn och senast Nils van der Poel.

På medaljfesten får alla deltagare komma upp på scenen för sin stund i rampljuset och ta emot sin deltagarmedalj i band med särskild färgsättning och årtal.

VÅR MEDALJPOLICY

Alla deltagare får en deltagarmedalj och de äldsta klasserna, det vill säga 13–14 och 15–16, utdelas även större medaljer, guld, silver, brons, till placering 1–3, på de respektive tävlingsarenorna.

Den som inte har möjlighet att närvara på medaljpartyt kan få sin medalj på tävlingsplatsen genom att söka kontakt med tävlingsledningen.

Medaljer Nordiska Ungdomsspelen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi kommer enbart att använda din e-postadress för att skicka nyheter rörande Nordiska Ungdomsspelen. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på länken i sidfoten på våra nyhetsbrev.