Östersund Winter Sports Camp »

VUXENTRÄNING

För medföljande vuxna har vi tagit fram förslag på träning som passar de flesta. Vill du utveckla din Vasaloppsteknik eller delta i ett yogapass i fräscha lokaler? Nedan har vi listat några alternativ.

Vill du se fler aktiviteter har vi tagit fram alternativ som passar för hela familjen, kolla här »

PERSONLIG TRÄNING PÅ LÄNGDSKIDOR

med Britta Johansson Norgren

För dig med egna idrottsliga mål erbjuder vi träning med fokus på distansåkning, det som brukar kallas för Vasaloppsträning. Träningen sker under ledning av Britta Johansson Norgren, mångfaldig vinnare i Vasaloppet och andra internationella långlopp. Britta rankades i november 2019 som den främsta långloppsåkaren genom tiderna i Ski Classics Hall of Fame med sina 19 vinster.
Nu kan du boka henne för personlig träning och bokningen går till på samma sätt som för träningslägret för barn och ungdomar, läs mer nedan.

TEKNIKLEKTION SKIDOR
(pris + tid)

Ett tillfälle för dig som vill utveckla din teknik på skidor och få med dig bra tips och övningar hem. Du är själv med och bestämmer vad du vill att vi ska fokusera på. En timme med helt fokus på din åkning eller i en mindre grupp med vänner eller familj.
Boka här »

STAKKURS SKIDOR
(pris + tid)

Vill du förbättra din stakteknik, hitta en bättre position, åka energisnålare och få tips på hur du enklare tar dig upp för backarna? En kurs för dig där vi går igenom staktekniken, gör olika övningar och hittar dina nycklar för att utvecklas ytterligare i din stakning.
Boka här »

STAKKURS SKIDOR, NYBÖRJARE
(pris + tid)
Är du nyfiken att börja staka mer på skidor och vill lära dig de tekniska grunderna i stakning? Vi går igenom de tekniska grunderna i stakning både i teorin och praktiken. Vi testar olika övningar för att hitta rätt position, lära oss utnyttja kroppstyngden och pendeln i stakningen för att hitta ett bättre flyt där vi tar i på rätt ställen.
Boka här »

EGEN SKIDTRÄNING PÅ ÖSTERSUNDS SKIDSTADION

Vill du passa på att träna i skidspåren erbjuder Östersund en fantastisk arena i världsklass, Sveriges nationalarena för skidskytte med tillhörande spårsystem innehållande närmare 90 km preparerade spår. Här hittar du motionsspår, el­ljus­spår och tävlingsspår, samtliga i varierande längder och svårighetsgrader.

Det är på samma arena som Winter Sports Camp med inriktning längdskidor och skidskytte utgår från.

Spårkort vuxen från 18 år: 80:- (längd)

Spårkort vuxen från 18 år: 100:-
(skytte, exkl spåravgift i betalspår)

Spårkort barn och unga upp till 17 år: GRATIS

Köp spårkort och läs mer om spår och öppettider här »

FRISKIS & SVETTIS ÖSTERSUND

För dig som vill komplettera ditt vintersportande med ett pass i gymmet, yoga eller annan skön inomhusträning, erbjuder Friskis en Nyfikenvecka.
Du får tillgång till all Friskis träning under en vecka under bemannade tider i moderna och fräscha lokaler för bara 100kr. Friskis välutrustade gym finns både på Stadsdel Norr och på Frösö Strand. Läs mer om åldersgränser nedan.

NYFIKENORTET

Nyfikenkortet kan tecknas av dig som inte har haft träningskort eller Nyfikenkort hos oss i Östersund sedan ett år tillbaka.

Kortet tecknas på plats i någon av våra receptioner.

Ordinarie åldersgränser gäller.

Om Nyfikenkortet »
Öppettider »
Åldersgränser »

AKTIVITETER FÖR HELA FAMILJEN

I Östersund finns massor av aktiviteter för hela familjen. Multi Challenge med bland annat lekland, laserhall, gokart. Vinterparken och Medvinden. Uförsåkning på Frösön och mycket, mycket mer!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi kommer enbart att använda din e-postadress för att skicka nyheter rörande Nordiska Ungdomsspelen. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på länken i sidfoten på våra nyhetsbrev.