Östersund Winter Sports Camp »

Sportlov för unga idrottare

Under vecka 8, det vill säga veckan före NUS-helgen, med datumen 18-22 februari, genomförs en ny aktivitet kallad Östersund Winter Sports Camp.

Konceptet är tänkt för sportlovsfirare och erbjuder träning i tre idrotter; konståkning, skidskytte och längdskidåkning.

De som har sportlov vecka 8 är bland annat Uppsala län, Södermanlands län, Östergötlands län och några till. Även Tröndelag har sportlov den veckan.

Denna vinter en vecka och tre idrotter som utgör en test av konceptet. Målsättningen med Winter Sports Camp är att erbjuda målgruppen en attraktiv produkt som på sikt kan ”sätta Östersund på sportlovskartan”. Vid positivt utfall är konceptet expanderbart till hela sportlovsperioden, vecka 7-10.

Idrottsforum 2024

För dig som är engagerad i en idrottsförening, politiker eller tjänsteperson i kommun eller region, företagare eller är allmänt intresserad av idrott.

Läs mer »

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi kommer enbart att använda din e-postadress för att skicka nyheter rörande Nordiska Ungdomsspelen. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på länken i sidfoten på våra nyhetsbrev.