top of page
medaljparty 2023.png
1/5
1/5
NUS medaljparty.jpg

På lördag kväll den 25:e februari strålar alla idrotter samman på Reaxcer Snow Heart Arena på Stortorget mitt i hjärtat av Östersund för att hylla och att hyllas under Medaljfesten.

 

Här får alla deltagare i NUS sina deltagarmedaljer och kvällen kommer att bestå av den glädje och gemenskap som Nordiska Ungdomsspelen står för. 

Mer info om vad som händer under medaljfesten kommer inom kort!

mat o medaljer text transp webb.png

PARTNERS OCH VÄNNER:

Medaljfesten

Medaljfesten! 

Lördag 25 februari
Skridsko-NilsvanderPoel_685x685.jpeg

Medaljutdelare

Via Synsam, som är en av våra fantastiska partners som är med och gör Nordiska Ungdomsspelen möjlig, har vi fått med oss Nils van der Poel till NUS 2023! 

Nils är flerfaldigt regerande världsmästaren i skridskor och har ett antal OS medaljer och andra mästerskap i bagaget. Han kommer att vara på plats på Medaljfesten för att lämna ut deltagarmedaljer till ungdomarna på NUS vilket vi ser fram emot.

Utlottning av sportglasögon från Synsam!

I samband med medaljpartyt kommer det även att ske en utlottning där du som deltagare kan erhålla ett par sportglasögon från Synsam. Mer info om hur detta kommer att gå till kommer längre fram.

Synsam Sport_Skridskor_0458_edit lr.jpg
Medaljutdelare
nus_medaljer_utan artal closer.jpg

Medaljpolicy

Alla deltagare i Nordiska Ungdomsspelen får en deltagarmedalj i band med särskild färgsättning och årtal. Dessa delas ut på det speciella medaljpartyt som 2023 sker på Reaxcer Snow Heart Arena på Stortorget mitt i Östersund på lördag kväll klockan 19.00.


Till de äldsta klasserna, det vill säga 13–14 och 15–16, utdelas även större medaljer, guld, silver, brons, till placering 1–3, på de respektive tävlingsarenorna.

Den som inte har möjlighet att närvara på medaljpartyt kan få sin medalj på tävlingsplatsen genom att söka kontakt med tävlingsledningen.

Medaljpolicy

Årets deltagarmedalj

bottom of page