top of page

FÖRELÄSNING MENTAL HÄLSA

Som nära person till en idrottare är du viktig. Det är du som finns där när det känns jobbigt för en idrottare och du spelar stor roll. Det mentala är något många ofta glömmer bort att träna eller inte har kunskap om. I samarbete med We and Sports erbjuder vi en föreläsning som ger en introduktion i mental hälsa, lyfter riskfaktorer för psykisk ohälsa samt ger tips och verktyg kring hur man kan jobba med stärkande faktorer för att öka sin motståndskraft och mentala återhämtningsförmåga.

Erbjudande till föräldrar och ledare under NUS 2020 i samarbete med We & Sports

Lördag 22 februari kl. 18.00-19.00

Folkets Hus, Krondikesvägen 93

Varmt välkommen!
Isabel_Expósito,_Implementeringsstrateg_

Föreläsare:

Isabel Exposito är utbildare och implementeringsstrateg på We & Sports. Hon är utbildad Samhälls- och kulturanalytiker, har arbetat mer än 15 år med mänskliga rättigheter och har ett brett engagemang inom idrottsrörelsen. Isabel har ett särskilt fokus på Barnkonventionen och en stor drivkraft är att tillgängliggöra så att fler barn och unga får möjlighet att uppleva glädje och gemenskap genom idrott.

We & Sports fokuserar på unga idrottare och deras möjligheter att utvecklas och växa med hjälp av stödjande och uppmuntrande idrottsmiljöer. Vi vill bygga ett nytt, mer kärleksfullt och hälsosamt idrottsklimat som skapar de bästa förutsättningarna för våra unga idrottares välmående så de kan nå sin fulla potential. Du möter oss genom utbildningar, föreläsningar, personliga samtal, chatt, på webben eller genom andra sätt som bidrar till ett välbefinnande. Läs mer på vår hemsida för mer info och/eller kontakt: www.weandsports.se

 

Tillsammans skapar vi ett kärleksfullt idrottsklimat!

weandsports.png
bottom of page