Östersund Winter Sports Camp »

AKTIVITETER FÖR HELA FAMILJEN

Östersund har massor med aktiviteter att erbjuda för alla åldrar. Nedan har vi listat ett urval av dessa men du kan hitta fler aktiviteter på Visit Östersunds hemsida »

Alla aktiviteter bokas hos respektive aktör, du hittar hur du bokar och kontaktuppgifter nedan.

Vid eventuella frågor och funderingar, kontakta oss på info@wintersportscamp.se »

Multi Challenge

Välkommen till Multi Challenge – en av Sveriges största nöjescenter. På anläggningen i centrala Östersund väntar äventyr, spännande upplevelser och roliga aktiviteter som passar för både vuxna och barn. Här finns förutom spännande aktiviteter även ett vandrarhem och restaurang Tiki Grill/Drinks med ännu fler aktiviteter.

Vid uppvisande av bokningsbekräftelse av ett inbokat idrottsläger på Winter Sports Camp erhåller ni 10% rabatt på ALLA aktiviteter i Multi Challange och Tiki. Läs mer hur ni bokar nedan.

BODA BORG. Lös olika utmaningar tillsammans. Det kan vara att lösa gåtor, vara pricksäker, hålla balansen, klättra, krypa, vara snabb, ha bollsinne, vara uthållig, träna din styrka och framförallt tänka i nya banor.

LASERHALL. Utmana familjen, kompisarna, föreningen eller företaget på en actionfylld kamp i en spännande miljö med byggnader, gångar, torn och olika hinder.

GOKART. Upplev farten i en Gokart i vår inomhushall, en spännande aktivitet som ger en riktigt adrenalinkick med en topphastighet på 70 km/h.

LEKLAND. Här har de minsta barnen en alldeles egen favoritplats – Mini Multi. Här finns bland annat bollhav, rutschkanor, trampoliner, tunnlar och mycket mer. För de allra minsta, barn upp till 3 år, finns en egen mindre avdelning i leklandet. Rekommenderad ålder upp till 8 år.

Boka hos Multi Challenge
Tjalmargatan 1, 831 45 Östersund
Tel. 063-14 05 40

E-post »

Hemsida »

Hos oss på Tiki Grill/Drinks äter ni i en skön och avslappnad miljö med en meny med influenser från Hawaii. Utmana familj och vänner i olika aktiviteter, här har vi bowling, shuffleboard, dart, biljard och UV-golf! Detta och mycket mer, under samma tak och vägg i vägg med Multi Challenge.

Boka hos Tiki Grill / Drinks
Tjalmargatan 1, 831 45 Östersund
Tel. 063-14 05 40

E-post »

Hemsida »

UTFÖRSÅKNING PÅ FRÖSÖN - MITT I STAN

Endast 2,5 km utanför stadskärnan hittar du Gustavsbergsbacken där du erbjuds utförsåkning med två nedfarten inklusive en barnbacke. Här kan både vana åkare och nybörjare ha en rolig dag. Tar du dig med buss eller bil ytterligare 2 km till kommer du till andra sidan Gustavsbergsbacken till Ladängen och ytterligare två nedfarter.

Ta med fika eller grilla korv på den gemensamma grillplatsen och upplev en härlig dag i skidbacken med familj och vänner!

Gå in på Gustavsbergsbackens hemsida för att läsa mer om priser och öppettider. Informationen uppdateras ju närmare säsongen vi kommer.

Gustavsbergsbackens hemsida »

VINTERPARKEN OCH MEDVINDEN

Vinterparken är den naturliga mötesplatsen i Östersund under vintern. Här möts man på lunchen eller tar en friskvårdspromenad över isen, familjer åker pulka tillsammans, grillar korv och leker i Birgers lekland med både snöborg och islek, mitt-i-veckan lediga sjunker ned i solstolarna och njuter av utsikten över Storsjön och Frösön eller tar en tur på Medvinden och de plogade skridskobanorna.

Vinterparken erbjuder något för alla!

I Vinterparken finns aktiviteter med stor variation.

• Långfärdsskridskobanan Medvinden för stora som små

• Barnens favoriter: Snöborgen, isleken, hockeybana och Birgers Lekland

• Vinterplayan för soldyrkaren

• Café och grillplatser

• Vinterbad i isvak och bastu

• Sjöbutiken hyr ut skridskor till den som inte har

Varje år dyker det upp lite olika nyheter som vintergalleri eller miniantikvariat och på kvällarna lyser effektbelysning upp på isen.

För uppdaterat program om vad som händer i Vinterparken, gå in på Vinterparkens hemsida » 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi kommer enbart att använda din e-postadress för att skicka nyheter rörande Nordiska Ungdomsspelen. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på länken i sidfoten på våra nyhetsbrev.